top of page

MEDARBETARE SÖKES!
INFORMATION OM ARBETSPLATSEN & TJÄNSTEN.

Omhulda blommor & design är en liten butik med stort hjärta som ligger i Svärdsjö, ca 2,5 mil ifrån Falun. Butiken är belägen i en lugn miljö och på våren och sommaren har man som personal chans att avnjuta sin lunch ute i det gröna. Trots den lugna atomsfären så är det högt tryck i butiken där det krävs fullt fokus på kunder, mail och telefon. Service ligger oss varmt om hjärtat. Många kunder är frekvent återkommande, så du kommer snabbt få en relation till våra stammisar. Vissa kunder är mer långväga besökare som tar en utflykt ut till butiken. Vi vill att alla får en varm upplevelse av butiken och blir riktigt välkomnade och väl bemötta. Vi säljer snittblommor, krukväxter och under våren och sommaren har vi ett stort utbud av trädgårdsväxter. Vi får mycket frågor om skötsel och många vill ha personlig rådgivning och hjälp i hur de ska tänka med sina inköp. Inredning och delikatesser är också en stor del av Omhuldas sortiment. 

En stor del i Omhuldas vardag är bland annat skapande och leveranser av blomsterarrangemang till begravning. Ett otroligt ärofyllt uppdrag där vi alltid vill prestera på topp. 

 

Det floristiska arbetet på Omhulda varvas med skötsel och varuvård, upp-packning av varor och självfallet alltid ett fokus på kunden. Vi lägger stor vikt vid ordning och reda då vi tror att man mår bättre om även lagret och personalrummet håller hög klass. Så städning och sophantering tar också en stor del av våran tid. 

 

Tjänsten är ett ettårigt vikariat på ca 35h i veckan. Det finns stor chans till förlängning och mer arbetstid under året. År 2022 har vi semesterstängt 25 juli-1 september. Vi ser gärna att du kan börja jobba hos oss redan i maj 2022. 

 

Vi söker dig som är utbildad florist eller har kunskap och erfarenhet av blomsterbranschen. Är du noggrann, framåt och gillar full fart i en fantastisk miljö, då kanske Du är personen vi söker?

Maila din jobbansökan till linabifrost@gmail.com .  

Vi går igenom ansökningarna löpande och behöver din ansökan senast 28 februari. 

Vi undanber bestämt all kontakt med rekryteringssajter och liknande.

BORGÄRDESVÄGEN 44

790 23 SVÄRDSJÖ

Tel: 0246-100 80   Email: lina@omhulda.se

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon
bottom of page