top of page
Weddings
BUTIKEN
butik.jpg
Svärdsjö

Butiken ligger mitt i byn längs borgärdesvägen i det gamla röda apotekshuset. Parkerar gör du enklast på ICA-parkeringen och går ner över vägen. Det går även bra att parkera på baksidan av butiken.

DSC_1913.jpg
Snittblommor och krukväxter

På Omhulda brinner vi för karaktäristiska krukväxter och snittblommor. Vi vill göra det inpirerande och enkelt att handla blommor, därför förbereder vi alltid buketter och planteringar i olika prisklasser. Självfallet skapar vi också utefter dina önskemål.

IMG_2015.JPG
Inredning

Vi trendspanar ständigt samtidigt som vi gillar det unika  och personliga. Vi har en mix av jordnära inredningstoner och använder oss både av små och stora leverantörer.

 

Private Parties

BLOMSTERARRANGEMANG

bröllop2.jpg
Bröllop

Med kärleken i fokus skapar vi era personliga bröllopsarrangemang. Vi arbetar med säsongens blommor och har en dialog om hur vi skapar erat blomstrande drömbröllop.

Skärmavbild 2019-03-24 kl. 12.46.30.png
Vardag & fest

Det ska vara enkelt att handla blommor oavsett om det handlar om vardagsblomster eller stora festligheter. Vi hjälper Dig. Besök gärna butiken och låt dig inspireras.

Unna Dig ett vackert fång blommor eller en krukväxt efter att Du städat, eller köp blommor och städa en annan dag. Vardagen blir en fest!

Skärmavbild 2019-03-24 kl. 12.41.49.png
Begravning

Vi skapar blomsterarrangemang med en omfamnande känsla för ett ljust och värdefullt minne vid begravning. Vi textar även din personliga hälsning på vackra begravningsband eller kort.

Vi samarbetar med begravningsentreprenörer i Falu kommun.

Corporate Events

ILLUSTRATIONER

DSC_0817.jpg
Kort

I butiken säljer vi Omhuldas egna kort illustrerade av Lina Bifrost. Maila oss gärna om Du har butik och vill bli återförsäljare av korten. Korten är format 1x1 (135x135mm) och är vikta med tryck på 4 sidor. Totalt 18 olika motiv som passar alla tillfällen.

småkort.jpg
Småkort

I butiken säljer vi Omhuldas egna kort illustrerade av Lina Bifrost. Maila oss gärna om Du har butik och vill bli återförsäljare av korten. Korten är format 1x1 (75x75mm) med tryck på fram och baksida. Totalt 23 olika motiv som passar alla tillfällen.

DSC_2482.jpg
Posters

I butiken säljer vi Omhuldas posters som är illustrerade av Lina Bifrost. Maila oss gärna om Du har butik och vill bli återförsäljare av våra posters.  Poster-formatet är i A3 och finns i 9 olika motiv.

bottom of page